Selecteer een pagina

Gemakkelijk een auto huren op Curaçao

Bij ons kunt u gemakkelijk en voordelig een auto huren voor uw vakantie op Curaçao. Het openbare vervoer op Curaçao is erg onbetrouwbaar en het kan moeilijk (en gevaarlijk) zijn om naar uw bestemming te lopen of fietsen. Reserveer daarom voordelig een huurauto op Curaçao bij R&R Carrental in Willemstad. U kunt bij ons een auto huren vanaf drie dagen.

Hyundai Eon

Price: Naf 57,67 / Dollar: $32,00

Hyundai i10

Price: Naf 63 / Dollar: $35

Kia Picanto

Price: Naf 64 / Dollar: $35,50

Kia Picanto

Price: Naf 67,50 / Dollar: $37,50

Chevrolet Spark

Price: Naf 70,60 / Dollar: $39,20

Hyundai Grand i10

Price: Naf 67,50 / Dollar: $37,50

Nissan versa sedan

Price: Naf 83 / Dollar: $46,00

Chevrolet Trax

Price: Naf 108 / Dollar: $55,00

Kia Rio

Price: Naf 86,50 / Dollar: $48,00

Chevrolet Cruze

Price: Naf 85,60 / Dollar: $47,50

Bij ons kunt u voordelig een auto huren op Curaçao

Reserveer bij ons een betrouwbare huurauto en ontdek op uw gemak alles wat Curaçao te bieden heeft. Bij onze autoverhuur op Curaçao kunt u voor iedere reis de ideale auto huren. Gaat u met het gezin op vakantie? Dan vindt u bij ons een ideale gezinshuurauto. Daarnaast profiteert u bij ons van uitstekende service, zoals onze haal- en brengservice. Door de regels op de luchthaven kunnen wij onze bezorgprocedure niet uitvoeren op de luchthaven, maar u kunt bij ons toch gemakkelijk een auto huren nabij het vliegveld. Bij ons kunt u een auto huren op Curaçao zonder onverwachte kosten. Een allriskautoverzekering, een persoonlijke ongevallenverzekering en een gratis tweede bestuurder zijn inbegrepen bij de prijzen van onze huurauto’s. Er geldt een eigen risico van $371,42 op de allriskverzekering.

Reserveer bij ons een huurauto voor uw reis naar Curaçao

Kies één van onze betrouwbare auto’s en reserveer snel en gemakkelijk uw huurauto voor uw verblijf op Curaçao. Heeft u vragen over onze huurauto’s of wilt u meer weten over onze haal- en brengservice? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of stuur een e-mail naar rrcarrentalcuracao@outlook.com.

Prijzen huurauto Curaçao

Op de All risk verzekering geldt een eigen risico van $371.42

  • Jonge huurauto's
  • Allrisk verzekering
  • Inzittenden verzekering
  • Tweede bestuurder

Komt u er niet uit?

Stel gerust uw vraag

Onze betaal mogelijkheden
Contant Overboeking
Stel me je vraag!
RR Carrental Curacao